Hur

Hur

Identitet&Profil

Du får bara en chans att göra ett första intryck. Det vet vi – därför utvecklar och producerar vi företags- och varumärkesidentiteter med tillhörande grafiska profiler och manualer därefter. Men det räcker inte att det enbart är snyggt och fräscht. Det skall också kunna appliceras i alla sammanhang utan att tappa identitet.

Webblösningar&Digitalt

Vi producerar utan kompromisser med den absolut senaste tekniken. Hemsidor i Astra WordPress med supersnabb prestanda, anpassad till smartphones och läsplattor liksom appar, sociala medier som bloggar, Facebook, X (fd Twitter), Instagram, Vimeo, LinkedIn, YouTube… You name it. Vi bygger också smarta lösningar för webshop med lätthanterliga WooCommerce. Naturligtvis ser vi också till att det finns effektiva säkerhetscertifikat som gör din sajt säker för både dig och dina besökare.

Reklam&Marknadsföring

Vi har varit med ett tag och därför vet vi också hur det bäst skall göras.
Marknadsplanering och målgruppsanalys. Produktion av koncept och kampanjer samt hur det skall exponeras – digitalt, med trycksaker, annonser, säljstöd, utställningar, mässor och event, extern och intern information. Det är tillfälle och syfte som avgör mix och mängd. Och med rätt kryddning smakar allt mycket bättre.

PR&Publicitet

Ett viktigt komplement i marknadskommunikationen är att förse pressen med rätt information – de budskap vi vill att människor skall ta till sig och dela med sig av. Det är dessutom kostnadseffektivt.

Foto&Film

Stillbilds- och filmfoto, informations-, reklam- och showreelfilm. ”Drönaren” är från ett fågelperspektiv redo att skapa spännande vyer. Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Så är det säkert, även om det för en copywriter naturligtvis är lite jobbigt att inse…

Rulla till toppen